Uncategorized

Kuinka palauttaa Steam-peli

Steam on yksi eniten käytetyistä pelien ostoalustoista. Joskus ostamasi pelin on kuitenkin toimittava paremmin. Vaikka onkin pettymys, että olet käyttänyt rahaa peliin, sinulla on silti mahdollisuus palauttaa se. Alla näytämme sinulle, kuinka tämä tehdään.
Jos et ole tyytyväinen Steam-peliin tai jos se on viallinen, voit palauttaa sen. Selitämme ensin palautuksen ehdot ja sitten näytämme kuinka se korvataan. Se on helppoa.

Palautusehdot

Meidän on täytettävä muutama ehto voidaksemme pelata peliä uudelleen Steamissä. Ensimmäinen ja tärkein on aika. Pelin palauttaminen edellyttää, että se on alle 14 päivää vanha ostoksestasi ja sitä on pelattu alle tunnin. Tämä estää sinua ostamasta peliä ja pelaamasta sitä tuntikausia ennen sen palauttamista.
Voit käyttää tätä ajanjaksoa myös ennakkoon ostetuille peleille. 14 päivän jakso alkaa pelin julkaisupäivästä. Tämä koskee DLC:itä, aktivoimattomia lahjapakkauksia ja paketteja, jotka on vielä siirrettävä.
Steam tarjoaa myös mahdollisuuden saada hyvitystä peleissä tehdyistä ostoksista. Ne ovat saatavilla 48 tunnin sisällä ostosta, mikäli tuotetta ei ole käytetty, siirretty tai muutettu. Yhtiö toteaa, että kehittäjät voivat aktivoida luottoa muissa peleissä. Löysimme joitain osumia, jotka eivät tarjoa tätä vaihtoehtoa. Se ei ole pakollista.
Steam pyytää sinua selittämään, miksi palautat pelin. Tämä on pakollinen vaihe, mutta se ei vaikuta palautuksesi. Tämä menettely voi auttaa havaitsemaan petokset ja määrittämään, onko uhkapeliongelmia esiintynyt.
Steam peli
Se on paljon helpompaa kuin useimmat käyttäjät uskovat. Siirry ensin Steam-kirjastoon. Sinun on luotava profiili pelille, jonka haluat palauttaa. Tukilinkki tulee näkyviin näytön oikeaan reunaan. Klikkaa sitä.
Täällä voit antaa pelille poikkeuksellista tukea. Sinulla on mahdollisuus palauttaa se. Voit merkitä haluamasi vaihtoehdon “Ei sitä mitä odotit”. Napsauttamalla tätä vaihtoehtoa pääset uuteen näyttöön, jossa voit aloittaa palautuksen. Seuraava vaihe on korvauksen pyytämisvaihtoehdon tarkistaminen. Kunhan täytät ehdot alussa.
Seuraavaksi Steam pyytää sinua valitsemaan, kuinka luotto määritetään. Valitse ensin, miten haluat rahasi palautettavan. Se voidaan joko palauttaa lompakkoosi (tulevia ostoksia varten) tai hyvittää käyttämällä maksutapaasi. Voit valita sinulle sopivimman. Sitten meitä pyydetään selittämään, miksi palaamme.
Kun tämä on tehty, koko prosessi on valmis. Meidän on napsautettava Lähetä pyyntö -painiketta ja odotettava Steamin hyvitysprosessia. Kuten näet, se on yksinkertainen prosessi.

Tunnisteet:

Jaa tämä :