Pelaaminen

Onko olemassa pelejä, jotka voidaan ladata Nintendo Switchille?

Nintendo Switch -pelien ei tarvitse olla fyysistä. Voit myös ladata digitaalisia versioita Nintendo eShopista. Tässä artikkelissa kerrotaan Nintendo Switch -pelien (OLED-malli) lataamisesta ja fyysisen ja digitaalisen version ostamisen eroista.

Nintendo Switch -pelejä ladattavissa

Sinun on luotava Nintendo-tili ladataksesi pelejä. Voit tehdä tämän siirtymällä Nintendo-tilisivulle tietokoneella, Macilla tai älypuhelimella. Nintendo-tilin luominen vie vain muutaman minuutin. Voit myös linkittää maksutavan (esim. luottokortti, PayPal) tai täydentää tiliäsi ennakkoon maksetuilla Nintendo eShop -lahjakorteilla. Sinun on asetettava lapsilukko, jos luot tilin lapsellesi. Tämä estää lastasi tekemästä ostoksia verkkokaupassa ilman suostumustasi. Sen jälkeen voit siirtyä Nintendo eShopiin ja ladata tai ostaa pelejä. Jotkut pelit voidaan ladata ilmaiseksi, kun taas toiset vaativat maksamisen. Prosessi on käytettävissä molemmissa tapauksissa. Sinun tarvitsee vain napsauttaa Lataa-painiketta. Jos haluat ladata useita pelejä Nintendo Switch -konsoliisi, saatat tarvita ylimääräisen microSD-kortin.

Digitaalinen versio vs. fyysinen versio

Keskustelemme myös pelin digitaalisen ja fyysisen version eroista. Huomaa, että kaikilla peleillä ei ole fyysistä kopiota.

  • Peli on sama molemmissa formaateissa. Peli on aina sama riippumatta siitä, minkä suunnittelun valitset.
  • Se on myös hinnaltaan erilainen. Säännölliset alennukset ovat saatavilla Nintendo eShopissa, mikä aiheuttaa hinnan putoamisen. Sinun pitäisi odottaa hintojen olevan erilaisia jokaiselle pelityypille.
  • Digitaaliset kopiot vaativat Internet-yhteyden. Sinun on oltava verkossa ladataksesi digitaalisia pelejä. Sinun on ehkä oltava online-tilassa riippuen siitä, miten Nintendo Switch -tilisi on määritetty. Fyysinen kopio on parempi, jos et aio käyttää Internetiä tai olet offline-tilassa pitkiä aikoja.
  • Digipelit vievät enemmän tilaa. Fyysisen pelin tilaa Nintendo Switch -konsolillasi on rajoitetusti. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että sitä käytetään tiedostojen päivittämiseen ja tallentamiseen. Digitaaliset pelit vaativat enemmän tallennustilaa.
  • Löydät lisää digitaalisia pelejä. Joitakin pelejä voi ostaa vain Nintendo eShopista. Tämä tarkoittaa, että Nintendo eShopissa on enemmän valikoimaa kuin kaupasta löytyy.

Tunnisteet:

Jaa tämä :