PS3 pelejä

PS3-pelit PS4:llä: Onko tämä mahdollista?

Tiedämme, että monet ihmiset haluaisivat pelata PlayStation 3:a. Tämä artikkeli sisältää kaikki tiedot, joita tarvitset nauttiaksesi PS3-peleistä PS4:llä ilman vaivaa.

PS3-pelit PS4:llä

Se ei ole yhteensopiva muiden konsolien, kuten PlayStation 4:n, kanssa, joten se ei ole yhteensopiva PlayStation 3:n kanssa. Jos et voi pelata monia PlayStation 3 -pelejä, älä huoli. Niistä voi edelleen nauttia PlayStation 4:llä.

Voiko PS3-pelejä pelata myös PS4:llä?

Vuonna 2013 markkinoille tuotu PlayStation 4 ei ole yhteensopiva PlayStation 3:lle lisensoitujen pelien kanssa. Tämä tarkoittaa, että PS3-levyä ei voi asettaa PS4:ään. Sony ei ole peruuttanut 100 prosenttia PS4-yhteensopivuutta huolimatta siitä, että nyt on paljon haastavampaa pelata peliä ilman ongelmia.
Yhtiö tietää myös, että monet pelaajat eivät voi nauttia tietyistä PlayStation 3:n peleistä eri syistä. He kuitenkin omistavat nyt PlayStation 4:n ja haluavat pelata joitain kopioita. Onko se mahdollista? On mahdollista aloittaa monia suosituimmista videopeleistä, jolloin voit ryhtyä pelaajaksi ensimmäistä kertaa tarvitsematta PlayStation 3:a.
Voit myös oppia laskemaan pingin PS4:llä yksinkertaisesti seuraamalla antamaamme linkkiä.

Taaksepäin yhteensopivuutta PS4:n ja PS3:n välillä kutsutaan remasteriksi.

Tämä ratkaisu täytyi ottaa paremmin vastaan. Ihmiset haluavat pelata joitain PS3-aikakauden helmiä PS4:llään, joten heidän täytyy käydä kassalla uudelleen. Sony ei voi hyötyä tästä kuten Microsoft. He ovat ottaneet käyttöön Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuuden monien Xbox 360:n ja alkuperäisen Xboxin kanssa.
Sony on erilainen. Jotta voit toistaa sisältöä PS3:lla tai PS4:llä, sinulla on oltava yhteys televisioon. Tai osta PS3 Remasters pelataksesi pelejä PS4:llä.

Mikä on haastavin asia taaksepäin yhteensopivassa PlayStation 3:n kanssa?

Sinun on tiedettävä, että Sony-konsolin ohjelmointi eroaa muista alustoista, kuten tietokoneista tai kannettavista tietokoneista. Xbox 360.
Jokainen monitasoinen ensi-ilta oli optimoitava toimimaan PlayStation 3:lla. Tämä johtui siitä, että jokainen eksklusiivinen peli sai lopulta enemmän suosiota suorituskyvyn ansiosta.
PlayStation 4:n pääpaino oli x86-arkkitehtuurissa. Se on samanlainen kuin henkilökohtainen tietokone, mutta hyvin erilainen kuin PlayStation 3. Tämäntyyppinen ero teki PlayStation 4:stä niin ainutlaatuisen.
Kuten näette, Sony halusi sisällyttää Cell-sirun PS4:ään aikaisemmin kuin PS3:n kanssa. Tämä tekisi siitä todennäköisemmän ja mahdollistaisi sen olevan yhteensopiva PS2:n kanssa samalla tavalla. Mutta miksi eivät? Muistaakseni PS4:n julkaisuhinta (399 euroa) johtui valmistuskustannuksista.

Sony piti parempana x86-arkkitehtuuria PS4:lle, joka oli enemmän kuin PC.

Xbox One -yhteensopivuus Xbox 360:n kanssa on suora kilpailija. Tämä johtuu siitä, että Xbox 360 Power PC:n ja Xbox One x86:n arkkitehtuurit näyttävät hyvin samanlaisilta. Microsoft toi sen konsoliinsa vuonna 2015 kaikkien käyttäjien hyväksynnällä.
On tärkeää muistaa, että Microsoftin oli investoitava resursseja teknologiaan varmistaakseen taaksepäin yhteensopivuuden. Lisäksi kaikki taaksepäin yhteensopivat Xbox 360- ja Xbox 360 -pelit on korjattava yhteensopivuuden varmistamiseksi. Tämä voi olla hidas prosessi.

Pilvi: PS4-pelit ovat nyt saatavilla PS3:lle pilven ansiosta

Sony testaa parhaillaan uutta PlayStationNow-tilauspalvelua, joka tunnetaan myös nimellä PlayStation Now. Se perustuu suoratoisto- ja pilvipeliin. Toisaalta PS Now antaa käyttäjille mahdollisuuden pelata yli 500 peliä PS3-luettelosta. Se tarjoaa myös kopioita PS4:stä henkilökohtaisella Windows-tietokoneella tai PlayStation 4:n kautta. Ainoa tilausvaatimus koskee PS Now’ta. Palvelu.
PS Now -tilaus vaatii 10 dollarin kuukausimaksun tai 100 dollaria vuodessa. Tämä lista kasvaa kuukausittain. Kaikki näyttää hyvältä, mutta mikä ongelma on PS3- ja PS4-peleissä? Se on ollut poissa käytöstä useita vuosia, eikä sitä voitu palauttaa, koska se oli saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.
Palvelu on saatavilla Belgiassa, Hollannissa ja Isossa-Britanniassa, mutta se ei ole vielä saatavilla muualla Euroopassa. Palvelusta on kuitenkin ristiriitaisia arvosteluja. Usein valitetaan, että se vaatii hyvässä kunnossa olevaa valokuituliitäntää. Tämä on siksi, että videopelit eivät viivy.

Tunnisteet:

Jaa tämä :