Uncategorized

GTA 6: Julkaisupäivä ja paljon tietoa, jota et tiennyt

Rockstar on kasvanut valtavasti viime vuosina. Grand Theft Auto on ollut yksi sen rakastetuimmista videopelisarjoista. GTA 5 julkaistiin vuonna 2013. Tämä antoi saagalle sysäyksen. GTA V on edelleen verkossa ja siitä on tullut yksi suosituimmista videopeleistä. Asiantuntevat kriitikot ja pelaajat ovat kehuneet peliä. Sarjalle uskolliset fanit odottavat innolla ilmoitusta HTML6:n julkaisusta. Tämä on yksi odotetuimmista videopeleistä.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua:

Mutta ennen kuin siirryn siihen, mikä olisi parempi tapa tarkistaa pelin YouTubesta vuotanut Alpha?

Rockstarilla on joitain sanoja GTA VI:sta.

GTA 6 on melkein viisi vuotta vanha GTA 9:stä. Erityisesti Rockstar ilmoitti viime vuonna, että he työskentelevät sarjan uuden nimikkeen parissa.
Tarkempia tietoja ei kuitenkaan ole annettu. Fanit ja sisäpiiriläiset ovat luoneet Rockstarista huhuja, jotka saattavat vaikuttaa oikeilta, mutta Rockstar ei ole vielä vahvistanut niitä.

GTA 6:n julkaisupäivä PS5:lle, Xbox Series S/X:lle ja PC:lle

Rockstar oli ilmoittanut uuden franchising-pelin kehittämisestä. Huhuja ja vuotoja oli paljon. Löydät eri julkaisupäivämääriä GTA 6:lle.
Joidenkin sisäpiiriläisten mukaan hän lähtee aikaisintaan vuonna 2025. Huhut viittaavat myös siihen, että se tapahtuisi vuonna 2024, mikä on tehokkain erityisten “indikaatioiden” vuoksi ja koska se voidaan hankkia alan tärkeistä lähteistä.
Vaikka he mainitsevat, että se voisi julkaista vuonna 2023, nämä eivät ole kovin vahvoja. Kuitenkin vasta äskettäin tiedettiin, että peli oli kehitteillä. Tästä tulee täpötäydellinen julkaisu, varsinkin kun otetaan huomioon suuret odotukset.
On myös huomattava, että se sisältää esikatselun GTA VI: lle tänä vuonna ja että yhtiön seuraava ilmoitus on välitön. Nämä ovat kuitenkin vain huhuja.

Milloin GTA 6 julkaistaan?

Tiedämme, että GTA 6 on työn alla, mutta huhuja on. Rockstarin helmikuun ilmoituksen jälkeen yhtiö ei ole vielä antanut lisätietoja.
Useimmat ihmiset uskovat, että se julkaistaan joskus 2024-2025, mutta meidän on odotettava päivämäärän ilmoittamista. Meidän on myös tiedettävä lisää ohjelman kehityksestä ja GTA 6:n julkaisuvuodesta.

Mitä voimme odottaa GTA 2.0:lta?

GTA 5 oli valtava menestys, ja faneilla, kriitikoilla ja pelaajilla on korkeat odotukset uudelle pelille. Grafiikka, tarina, kartat ja muut ominaisuudet ovat kaikki kunnioitusta herättäviä. Ovat enemmän kuin ennen sitä.
GTA 6:lla voi olla kartta, johon ne viedään. Tämä on viittaus GTA: Vice City -videopeliin, jossa on samanlainen tarina, hahmot ja tehtävät, mutta joka käyttää parasta nykytekniikkaa.

Kartta GTA 6

Useimmat ihmiset odottavat suuren kartan. Se on kaikista sarjoista laajin, joten se voi kulkea kaupunkien läpi, joissa aiemmat pelit luotiin.
On totta, että Rockstar tulee olemaan paljon parempi peli kuin edeltäjänsä ja tarjoaa useita tunteja viihdettä ja pelattavuutta.

GTA 6 tulee saataville verkossa.

Rockstarilla on edelleen monia etuja GTA Onlinen kanssa. Silti ne olisivat ikäviä, jos GTA VI:n parannetulla grafiikkamoottorilla varustettua moninpeliä ja kaikkia sen lisäominaisuuksia ei mainittaisi.
GTA online:n kaksi versiota olivat alun perin yhteensopivia. Kuitenkin, kun käyttäjät siirtyivät versiosta toiseen, se tuli liian kalliiksi ja yksi suljettiin (loogisesti vanhin). Meillä on GTA 6 verkossa…tyylikkäästi.

Mitä tämä maksaa?

Vielä ei ole tietoa siitä, milloin GTA 6 julkaistaan, eikä mitään yksityiskohtia siitä, miltä tämän sarjan seuraava peli saattaa näyttää. Jopa huhut ja vuodot rajoittuvat siihen, kuinka paljon se voisi maksaa.
GTA 5:n julkaisuhinta oli kuitenkin noin 60 euroa/dollari, joten tämän uuden pelin julkaisuhinnan ei voida odottaa olevan alhaisempi.
Olennaista on myös huomioida pelin tuotantoon käytettävissä oleva budjetti ja eri laitteille julkaistava versio. Vaikka ei ole vielä tiedossa, mille konsoleille se tulee olemaan, voimme taata, että se tulee Xbox-sarjaan ja Play Station 5:een, jotka ovat uusimmat, ja myös PC-versiossa (luultavasti myöhemmin).

Tunnisteet:

Jaa tämä :